FAQ items aan het laden...
Home2020-03-30T16:45:21+02:00

Over ons

In de leukste straat van Utrecht, de Zadelstraat, vindt u al 22 jaar lang KECK & LISA.
De producten die wij in onze winkel verkopen kunnen het best omschreven worden als huis-, tuin- en andere leuke spullen. Als u op zoek bent naar een verrassend cadeautje, dan slaagt u hier zeker.
Naast de bekende merken probeert KECK & LISA ook iedere keer weer wat nieuwe merken aan het assortiment toe te voegen, waardoor een bezoek aan KECK & LISA altijd de moeite waard blijft.
KECK & LISA is een winkel waar u voor uzelf, of iemand anders, altijd wel iets leuks kunt vinden.
In de webwinkel vindt u een deel van de producten die bij ons te koop zijn

Foto Galerij

Onze KECK & LISA collectie:

Onze KECK & LISA Wonen collectie:

Domplankje

Vanuit de Zadelstraat heb je het mooiste uitzicht op de Domtoren, wat een geluk dat wij daar elke dag naar mogen kijken en dat is iets dat wij met iedereen willen delen. We zijn dan ook erg blij met onze eigen KECK&LISA Domplank! Deze Domplank is niet alleen fantastisch te gebruiken als decoratie voor de
echte Utrecht-liefhebber, maar ook zeer praktisch als snij- of borrelplank.

Geboorteslinger Jochie

Hoera een jochie! In samenwerking met Noox City Kids hebben wij niet alleen het Utrechtse knisperboekje ontworpen. Maar ook deze geboorteslinger. Hang de slinger voor je raam en iedereen ziet meteen dat er een nieuw jochie is geboren. De slinger is ook verkrijgbaar voor een meissie.

Puzzels en spelletjes

Naast bijzondere puzzels hebben we ook veel leuke, uitdagende en vrolijke spelletjes. Voor jezelf of om iemand anders blij mee te maken. We pakken ze graag mooi voor je in. Op dit moment is de bezorging in Utrecht gratis!

Susan Bijl tassen

Van de Bum Bag en Pouch tot de mooie en handige Shopping Bag in verschillende maten en kleuren. Bij KECK&LISA hebben we een groot assortiment tassen van Susan Bijl. Kies je favoriet of mix en match!

Blog

Lees alle blogs