Bekijk mobiele site

Zadelstraat 38
3511 LV Utrecht
030 2400000

Veelzijdige kom van Mepal
De nieuw ontworpen Cirqula kommen zijn Mepals eerste veelzijdige bewaaroplossing. De multikommen hebben het ontwerp van een serveerkom en mogen in de vriezer, koelkast, magnetron en vaatwasser.

Alleskunner
De Mepal Cirqula multikom is een echte alleskunner in de keuken. Bewaar je eten in de multikom in de koelkast of vriezer, warm het op in de magnetron en serveer je maaltijd direct in de kom op tafel. Alles in één! Je hebt geen verschillende bakjes of kommen meer nodig. Dat scheelt ook nog eens een hoop ruimte in je keukenkast! En wat zien de collectie er kleurrijk en vrolijk uit.

  

 

Afbeeldingsresultaat voor mepal cirqula
Lekvrij
Daar komt nog bij dat de multikom onbreekbaar is en 100% lekdicht (zie foto hieronder) . Een echte duizendpoot dus! en het is verkrijgbaar in onze winkel, maar ook in onze webwinkel

Afbeeldingsresultaat voor cirqula mepal

Take-a-way
Ook voor het meenemen van maaltijden is de Cirqula super handig! De deksel is volledig lek- en luchtdicht waardoor je eten lekker vers blijft. En hoe je hem ook in je tas stopt, je weet zeker dat er niets lekt!

Heb je restjes, of maak je zelf babyhapjes? In de Cirqula kun je deze zo in de vriezer stoppen en in dezelfde kom warm je ze weer op. Na gebruik mag de multikom gewoon in de vaatwasser

Afbeeldingsresultaat voor mepal cirqula libelle

© 2017 All Rights Reserved.

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten