Bekijk mobiele site

Zadelstraat 38
3511 LV Utrecht
030 2400000

Het is mei en dat betekent tijd om alle mama’s in het zonnetje te zetten. Met een mooi cadeau of een lief gebaar. Heb je dit jaar nog geen idee hoe je dit gaat doen? We hebben een paar ideeën op een rij gezet.

Wisten jullie dat moederdag voor het eerst werd gevierd in het oude Griekenland? Dit deden ze om de Rhea de moeder van de goden te eren. Later werd dit overgenomen door de Britten ter ere van Maria. En rond 1930 werd het een feest om alle mama’s te bedanken voor hun steun en toeverlaat.

Love to go heart
Is je moeder vaak onderweg of op reis, geef haar dan een schattig hartje in een leuk houten doosje cadeau. Om wat extra liefde bij zich te dragen,  of thuis als decoratie neer te leggen. Op het porselein is met de hand een zilveren hart geschilderd. Een klein cadeau met een grote betekenis!


&K banana bowl
Houdt jouw moeder van gezond eten? Begint ze elke dag met een fruit-smoothie? Of vind je het tijd dat de keuken wat wordt opgefleurd? Dan is dit het perfecte cadeau voor jouw moeder! Met deze leuke fruitschaal van &K kan ze haar fruit op een plek kwijt. Even geen fruit in huis?, serveer er dan een lekkere salade in.  Er is ook een artisjok- of citroen-bowl leverbaar.
https://www.keckenlisa.nl/banana-bowl


Question & answer for mothers
Houdt je moeder van schrijven? of heeft ze overal een antwoord op? Geef haar dan deze Q&A-mother editie cadeau! Ze krijgt zo 365 verschillende vragen en kan die 1825 keer beantwoorden! Ze heeft hier dus zeker 5 jaar lang plezier van. Leuk aan dit (dag)boekje is dat iemand direct kan zien wat ze vorige jaren dacht.
https://www.keckenlisa.nl/question-answer-a-day-for-mothers-2500000085307

 

Letters to my mom
Wil je je ma ook nog na moederdag verrassen? Geef haar dan dit boekje. Anders dan de Q&A, die we hiervoor beschreven, kun je hier zelf brieven schrijven aan je moeder. Je doet de brief in een envelop in het boekje en zet de datum van schrijven en wanneer zij hem open mag maken.
https://www.keckenlisa.nl/letters-to-my-mom-2500000088483 LIEVE MAMA 
Is jouw mama de allerliefste, gekste, hipste mama van de hele wereld? Laat dit op een originele weten met het boekje "lieve mama" van Uitgerij Snor! Met dit boekje maak je een mooi persoonlijk cadeau voor jouw mama:) In dit boekje kan je tekenen, schrijven, omcirkelen en aankruisen wat je leuk, grappig en gek aan haar vind! Met dit cadeau kan moederdag niet meer stuk! Jouw mama zal vanaf nu altijd weten wat je van haar vind.
https://www.keckenlisa.nl/lieve-mama-2500000000645


FermLiving Plant stand
Deze plantenstandaard van Ferm Living haalt letterlijk en figuurlijk elke plant op! Weet je dat de meeste planten ook nog goed zijn voor de gezondheid van jouw mama!  De standaard is er in 2 maten en verkrijgbaar in de kleuren: Zwart, grijs, dusty green en donker blauw.
https://www.keckenlisa.nl/catalogsearch/result/?q=plant+stand


Vogelmemory
Speel jij graag een spelletje met jouw mama? En houden jullie beide van een uitdaging? Dan past dit moederdagcadeau perfect bij jullie. Wat deze memory zo uitdagend maak is dat je het mannetje en vrouwtje van elk vogelsoort bij elkaar moeten zoeken. En laten die nou eens vaak verschillend van uiterlijk zijn! En wat dit spel nog extra leuk maakt is dat de plaatjes ook nog eens heel mooi getekend zijn dus ook een feestje om naar te kijken! Van dit memory-spel steek je ook zelf nog iets op ?
https://www.keckenlisa.nl/vogel-memory-2500000101366

Eierdopjes met zoutstrooier
Je moeder wist nog niet dat ze dit nodig heeft! Een zoutvaatje en een eierdopje in één!  Ze heeft nu altijd haar dopjes en zout direct bij de hand. Wel zo handig.
https://www.keckenlisa.nl/catalogsearch/result/?q=egg+cup+with+salt+sprinkler

 

UNC dienblad
Dit cadeau kan je beter niet laten inpakken, maar geef het gevuld met een lekker ontbijtje op bed. Zo verras je je moeder dubbel. Dit dienblad van UNC is gemaakt van bamboe en kan na gebruik zo je vaatwasser in. Afmeting 46 x 32 cm.
https://www.keckenlisa.nl/serving-tray-leaves-bamboo-2500000105463  

 

Kinta theepot
Deze theepot is in Vietnam fairtrade met de handgemaakt. Door z’n strakke tijdloze design past hij bij in ieder interieur (of bijvoorbeeld met dit leuke kopje van UNC waar hij zo leuk mee op de foto staat).
https://www.keckenlisa.nl/theepot-large-celadon-2500000107382

Dit waren onze voor moederdag 2017.  Nog meer cadeaus vind je op www.keckenlisa.nl  of kom langs in de winkel op de Zadelstraat. Je vindt vast een leuk cadeau voor je moeder.

Welke tip vind jij het leukst? Wat geef jij je moeder? Deel jouw moederdag-ideeën hieronder. We zijn benieuwd!

© 2017 All Rights Reserved.

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten