Bekijk mobiele site

Zadelstraat 38
3511 LV Utrecht
030 2400000

een handige, mooie pasjeshouder welke ook nog eens beschermt tegen skimming, leverbaar in veel kleuren en verschillende varianten. In de winkel kunnen we u uitleggen hoe het werkt, in welke uitvoeringen en kleuren ze leverbaar zijn. Of kijk op http://www.keckenlisa.nl , daar ziet u alle leverbare Secrids.                                    

                           cardprotector biedt plaats aan 6 passen

Secrid wallets zijn klein van buiten, maar groots van binnen. De ontwerpers ontdekten destijds dat consumenten niet blij waren met hun portemonnees, omdat deze niet geschikt waren voor het snel groeiende aantal passen, zo werd Secrid geboren. Elke wallet bevat de ultra dunne aluminium Secrid Cardprotector : handig om uw passen in op te bergen, maar ook als RFID protectie.

          

RFID protectie
Bankpassen en andere RFID passen kunnen vanaf meters afstand worden geactiveerd, gescand en geskimd. Diefstal van geld of persoonlijke informatie is nog nooit zo gemakkelijk geweest en gebeurt zonder dat u iets merkt. Zodra RFID kaarten volledig in de aluminium Cardprotector geschoven zijn, is deze draadloze communicatie geblokkeerd en zijn deze kaarten volledig beschermd.

verkrijgbaar in diverse kleuren

Made in Holland.
Secrid wordt in Nederland geproduceerd onder goede omstandigheden en met aandacht voor het milieu. Van het naaiatelier in Vlaardingen tot en met de sociale werkplaats in Leiden.

 

De keuze is reuze
De Secrid serie bestaat inmiddels uit meer dan 50 verschillende artikelen. Hoe je het wilt gebruiken is een goed uitgangspunt bij de keuze. Ook wat papiergeld opbergen? dan is en wallet een goede keuze. Alleen wat pasjes meenemen als u uitgaat: dan is de cardprotector een slimme praktische oplossing.

een slim-wallet met 6 pasjes in de slide, geld in het insteekmapje en pasjes in de zijkant van lederen omhulsel

© 2017 All Rights Reserved.

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten