Bekijk mobiele site

Zadelstraat 38
3511 LV Utrecht
030 2400000

In 1997 openden we onze winkel. Sinds 2007 hebben we er ook een webwinkel bij: http://www.keckenlisa.nl.

Het runnen van de winkel hadden we al snel onder de knie: jarenlange ervaring in de detailhandel hielp hier natuurlijk bij. Het opzetten van de webwinkel was echter geheel nieuw voor ons en het heeft veel tijd en energie gekost alvorens we dat onder de knie hadden.

Het lukte natuurlijk niet 1-2-3 om ons hele assortiment in de webwinkel te plaatsen, dus begonnen we met een kleine selectie. Maar juist die artikelen die er niet in stonden, daar werd naar gevraagd.  Dus hebben we een paar jaar geleden besloten ons gehele assortiment aan te bieden via de website.

Dat lukt inmiddels voor 95%. De allerkleinste en meest breekbare artikelen bieden we niet aan. Ook mogen we sommige producten niet aan u verkopen via het web, omdat de leverancier ons dat niet toestaat.

Ook eens via de webwinkel bestellen?
Voor bestellingen boven de 50 euro vragen we geen bijdrage in de verzendkosten. Door de koppeling met http://www.emma-b.nl  (de website van onze andere winkel) , wordt de keuze zo groot, dat u door te combineren, de verzendkosten al snel niet hoeft te betalen.

We kunnen het pakket naar ieder willekeurig adres versturen!

© 2017 All Rights Reserved.

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten