fbpx

Het ultieme hamburgerboek

25,00

Uitverkocht

Alle bereidingen en ingrediƫnten voor de burger.

Uitverkocht

Toevoegen aan Wensenlijst
Toevoegen aan Wensenlijst

Winkelvoorraad

K&L - Zadelstraat 38(geen voorraad)

Meld je aan bij de wachtlijst om gemaild te worden zodra dit product weer beschikbaar is.

Artikelnummer: 11090 Categorie: Merk: Ā 

Beschrijving

Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Het ultieme
hamburgerboek van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt
je de historie van het populaire broodje en leert je de ultieme hamburger
te maken, met alle mogelijke bereidingen en ingrediƫnten. Door de
recepten voor de bun, de patty, de topping en de saus te combineren,
creƫer je je eigen ultieme hamburger. Je kunt er zelfs meer dan
1.500.000 ver- schillende hamburgers mee maken. Reken maar uit:
18 buns x 51 patties x 40 toppings x 42 sauzen 1.542.240. Van rund,
kalf, varken en lam tot vis, schaaldieren en vegetarisch. Om je op weg
te helpen heeft Julius 38 burgers volledig uitgewerkt en 14 bevriende
chef-koks gevraagd naar hun ultieme burger.
256 pagina’s lang.

Extra informatie

Afmetingen 24,8 × 17,6 cm
Product kleur

diverse

Materiaal

papier

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Het ultieme hamburgerboek” te beoordelen

Titel

Ga naar de bovenkant