Alle bereidingen en ingrediƫnten voor de burger.
Het ultieme hamburgerboek
€25,00
Uitverkocht
Uitverkocht
Winkelvoorraad
Beschrijving
Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Het ultieme
hamburgerboek van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt
je de historie van het populaire broodje en leert je de ultieme hamburger
te maken, met alle mogelijke bereidingen en ingrediƫnten. Door de
recepten voor de bun, de patty, de topping en de saus te combineren,
creƫer je je eigen ultieme hamburger. Je kunt er zelfs meer dan
1.500.000 ver- schillende hamburgers mee maken. Reken maar uit:
18 buns x 51 patties x 40 toppings x 42 sauzen 1.542.240. Van rund,
kalf, varken en lam tot vis, schaaldieren en vegetarisch. Om je op weg
te helpen heeft Julius 38 burgers volledig uitgewerkt en 14 bevriende
chef-koks gevraagd naar hun ultieme burger.
256 pagina’s lang.
Extra informatie
Afmetingen | 24,8 × 17,6 cm |
---|---|
Product kleur | diverse |
Materiaal | papier |
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.